Kontakt

"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Dębicy
ul. Rynek 10a
39-200 Dębica

NIP: 872-00-03-611
REGON: 005690073

Prezes 0-14/ 682 22 87
Sekretariat 0-14/ 682 22 53
e-mail: pss.debica@onet.pl
Dział Produkcji 0-14/ 683 34 18
Dział Obrotu Towarowego i Marketingu 0-14/ 681 30 30, 0-14/ 682 35 40
e-mail: pssdebica.handlowy@poczta.onet.pl
Administracja 0-14/ 682 24 61

fax: 0-14/ 682 22 87



KLAUZULA INFORMACYJNA

Wpisywane tu przez Panią / Pana dane osobowe używane są do kontaktu, w związku ze złożonym tu przez Panią / Pana zapytaniem lub sugestią. Administratorem tych danych jest "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Dębicy, Rynek 10a, 39-200 Dębica.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak ich udostępnienie jest niezbędne do korzystania z formularza kontaktowego

Powodem przetwarzania powyżej wskazanych danych jest prawnie uzasadniony interes Administratora [art. 6. ust. 1. lit. f Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r., w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych (…), tzw. RODO].

Pani / Pana dane osobowe mogą być udostępniane przez Administratora podmiotom z nim współpracującym (odbiorcom) w celu udzielenia Pani / Panu odpowiedzi.

Pani / Pana dane osobowe przechowywane będą przez czas niezbędny do obsłużenia Państwa sprawy lub przez czas niezbędny do wywiązania się przez Administratora z obowiązku prawnego.

Ma Pani / Pan prawo dostępu do treści swoich danych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Ma Pani / Pan również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych w Warszawie), jeśli uzna Pani / Pan, że przetwarzanie Pani / Pana danych osobowych narusza przepisy o ochronie danych osobowych.

W kwestii danych osobowych można kontaktować się z Administratorem w jego siedzibie, znajdującej się pod adresem "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Dębicy, Rynek 10a, 39-200 Dębica; przy użyciu niniejszego formularza kontaktowego; lub poprzez placówki handlowe Administratora; a także za pomocą adresu mailowego pssdebica.handlowy@poczta.onet.pl